2021-04-19 1504 views
尋日放學lunch仲係好早,就同同學嚟到銅鑼灣L Square 14樓嘅餐廳食嘢~佢主打意粉同Pizza,lunch set大概一百幾蚊,有餐湯,嘢飲送~感覺唔錯👍🏻法式芝士浮台洋蔥湯$20好濃郁嘅洋蔥湯☺️表面仲有脆卜卜嘅包🤩飲落有好香嘅芝士味😙仲有好多洋蔥喺入面~幾鍾意佢嘅包浸住係湯入面🥰口感幾正😋酥皮全素俄式雜菜湯$30加咗酥皮喺湯面~酥皮好香脆🤩啱啱出爐仲有好香嘅牛油味🧈入邊嘅雜菜湯酸酸甜甜😆有好多紅菜頭,感覺幾特別😙藍芝菜花螺絲粉$128好creamy嘅螺絲粉☺️有好濃郁嘅芝士味😙仲有大大舊菜花🤣幾鍾意佢嘅螺絲粉🥰軟軟淋淋又爽口😚配埋醬汁,食得好滋味😋西班牙辣肉腸薄餅$108好香脆嘅薄底Pizza😍食落邊邊脆卜卜🤩而且餡料豐富💕辣肉腸鹹鹹地,調味幾香☺️仲有啲芝士拉絲嘅感覺😙而且好大份🤣台式烏龍奶茶飲到幾香濃嘅烏龍茶味🍵夾雜着鮮奶嘅香味🥛幾好飲😋蜂蜜檸檬酸酸甜甜嘅蜂蜜檸檬🍋幾香甜清新💕餐廳職員嘅服務態度好好🥰會不停幫你斟水~

法式芝士浮台洋蔥湯$20

酥皮全素俄式雜菜湯$30

藍芝菜花螺絲粉$128

西班牙辣肉腸薄餅$108

台式烏龍奶茶
飲到幾香濃嘅烏龍茶味🍵夾雜着鮮奶嘅香味🥛幾好飲😋

蜂蜜檸檬
酸酸甜甜嘅蜂蜜檸檬🍋幾香甜清新💕

餐廳職員嘅服務態度好好🥰會不停幫你斟水~
2021-04-16
$150 (Lunch)