收工同寳寳黎tst食飯 成日揀尖沙咀因為交通方便無地鐵 大家都仲返到屋企本身又想食我地成日幫襯嘅酒吧經過 睇睇下又想食魚生 又見正評多又好似唔錯咁餐廳環境都幾得意 好多懷舊玩具掛係度細個去燒野食呢d 小賣亭必賣😂其實佢都有餐嘅 但餐都唔算平 加上我唔食得生野 我地決定散叫想食嘅野呢個魚生仔驚喜 食到寶寶係咁👍😹佢話食到有日本嘅風味 油甘魚好新鮮所以最後又再追加左一碟照顧我需要所以其他都以熟食為主呢個炸芝士 真係覺得間間食都好正 芝士味濃皮又脆另外就叫左個肥牛煲同放題嘅味好唔同!因為放題食嘅多數個湯底都好甜 但呢個個味道係適中,牛肉又多仲有我嘅私心芝士蝦卷 同埋 明太子醬雞棒芝士蝦卷雖然可能都普通款式 但對於鐘意食卷物嘅我黎講覺得好正~撈埋芝士邪惡又吸引明太子醬好多好濃味~最後寶寶仲忍唔住試埋呢個蟹醬多士之前係日本食嘅燒蟹蓋顏色淺d呢個感覺上比較濃味 而且入面有蟹肉同埋份量都好多 其實搽滿瀉哂4塊都得最後就係居酒屋必須酒😹一杯係味道樂自家啤酒 另一杯係普通麒麟兩杯都好多氣而味道樂果杯會再淡啤酒味多d 適合鐘意飲得清嘅人其實我地嗌多左🙈不過呢間真係水準幾高可以復桌再黎~
收工同寳寳黎tst食飯 成日揀尖沙咀因為交通方便

照顧我需要所以其他都以熟食為主
呢個炸芝士 真係覺得間間食都好正 芝士味濃皮又脆

另外就叫左個肥牛煲

仲有我嘅私心芝士蝦卷 同埋 明太子醬雞棒
明太子醬好多好濃味~

最後寶寶仲忍唔住試埋呢個蟹醬多士

而味道樂果杯會再淡啤酒味多d 適合鐘意飲得清嘅人

其實我地嗌多左🙈不過呢間真係水準幾高
可以復桌再黎~
2019-11-01
$350 (Dinner)