2023-06-02
🌸《二鍋頭 · 火鍋放題 · 尖沙咀》-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🐮嚴選安格斯牛套餐 $268朋友話呢間餐廳既火焰鴛鴦鴨煲好好食,所以就去試下🙆🏻♀️ 上菜個時,佢個火焰效果真係好岩打卡,因為用左酒,所以都幾香🤩 呢份中辣鴨煲醬料好入味,我個朋友食到流晒汗都要繼續食😂推薦❗️食完鴨煲之後,想食火鍋個時,侍應講會換另一個煲比你,千祈唔好咁加湯😂 火鍋我哋揀咗香茜皮蛋鍋,雖然係簡單清清地嘅港式火鍋湯底,但係食完濃味嘅鴨煲, 岩岩好🥳 本身諗住配料都係正常發揮啦,點知啲安格斯封門柳、安格斯牛板腱同埋卜卜蜆好好食,仲有少見嘅韓國餃子,墨魚仔,呢個價錢任食高質邊爐材料真係好高性價比😝 推薦多人同朋友聚會嘅時間黎食💖抵❗️-📍 二鍋頭@hotpot2f 尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓-環境:🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸🌸Revisit:🧡-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tst #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #insta
《二鍋頭 · 火鍋放題 · 尖沙咀》
服務:🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸
Revisit:🧡
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tst #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #香港探店 #香港旅遊攻略 #尖沙咀美食 #尖沙咀黃店 #尖沙咀好去處 #尖沙咀火鍋 #雞煲火鍋 #雞煲放題