(Non-member)
一大班好朋友加小朋友來屋企,用乜招呼好要特別同有心思,我想起星巴克,如果有一個完整嘅朱古力蛋羔一定很窩心,但星巴克只有切餅沒有完整蛋羔,我叫元朗店的同事可否安排一個完整嘅朱古力蛋羔,元朗店的同事幾經辛苦加上總店和製餅部的支持,一個小朋同大人都鐘意嘅星巴克朱古力蛋羔就這樣誕生了!
來張大合照.
話咁快食哂.
朱古力味濃沃,食咗之後圍繞不散,久久揮之不去,不過最緊要記得抺咀.
Chocolate Marquise香港第一個,可能係全世界第一個星巴克完整朱古力蛋羔!
咖啡同朱古力都要新鮮,我20分鐘前打電話柯打,去到即刻有得拎,熱辡辡!
TakeAway
Type of Meal