2020-12-13 738 views
今次跟朋友試依個下午茶,絕對係因為依個法國香水品牌所吸引😍依個set同樣係5甜5咸,$688兩位用,取材自Atelier Cologne既4大熱賣款香水為題,取材自Atelier Cologne四款香水,以清新柑橘果香為主調,配以烏龍和桂花入饌。Tea set 用上禮物盒層架盛載,服務生都會續一介紹同埋品嘗既次序,小妹亦建議先影低menu,可以跟住食 😁是次tea set既評價都唔錯,scones既果醬有3款,個人鍾意暖笠笠時食。心頭好:蟹肉龍蝦沙律,荔枝桂花啫喱,黑朱古力樹頭蛋糕,烤鴨肉腩肉卷😋😋 芝士黑松露三文治🥪都好食,不過唔好擺太耐,唔係d油好似滲番出黎,會有油膩既感覺。10款內最差既一款就係枝竹忌廉奶泡,個味道怪怪的,而且無諗過係咸嘅,小妹仲偷望到附近兩枱既食客都露出左怪表情....另外依到既咖啡茶係2小時無限添飲的,岩晒同閨蜜邊食邊傾計。
每份可獲贈Atelier Cologne香氛陶瓷 2份, 同埋精醇古龍1.7毫升體驗裝2支。依個主題下午茶去到31/12/2020 😍
今次跟朋友試依個下午茶,絕對係因為依個法國香水品牌所吸引😍

另外依到既咖啡茶係2小時無限添飲的,岩晒同閨蜜邊食邊傾計。