1K
2022-10-14 68 views
平時行行下街口痕,都會想吉串野食,方便又快捷,又唔洗食太飽。今日行經太子就發現左有一間好好味的串燒店——燒鳥來。呢度串燒舖頭新穎,食物新鮮,全部都是新鮮燒烤的,因為係街邊小檔,但有遮有掩,看起來衛生又安全。本來唸著食少少,點知都點左好多串燒 ,經老闆介紹,呢度既雞中翅是必試的,裡面瓤了紫蘇,而且無骨,真係好有心機整,味道滿滿的紫蘇味,好入味好好食。另外仲有京蔥雞肉,雞皮,雞心,雞肝,雞腎等等,少少辣味道剛剛好,又夠惹味,我們還點了一串牛肉丸和一串墨魚丸,口感彈牙也不錯。以後行經太子想食吉吉串燒,就可以來呢間燒鳥來試下啦。
以後行經太子想食吉吉串燒,就可以來呢間燒鳥來試下啦。
2022-10-12
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)