2020-02-13 174 views
次次夜晚返屋企行過附近間串燒勁香,但次次食飽都無食到。今次終於夜麻麻肚餓,想食宵夜。即刻衝咗落去食。 係港式/中式燒烤。仲有可以食燒海鮮,完全係燒烤嘅高級版食材。仲要係日日都有是日海鮮,感覺上好有心備料同埋新鮮。燒韭菜$24係我每次都會叫,香口得來又健康又過口癮。韭菜燒得翠綠,又唔會過分油,佢嘅燒韭菜算靚仔。調味料適量唔會太過咸。花枝丸$24 呢個價錢有兩串,每串有4粒,份量比想像中多,算係彈牙,烤過特別香。我哋加咗辣粉,辣辣地好惹味。燒羊架 $45 肉質都算係香嫩juicy 帶點羶,外表燒到微焦,細心咁拆左骨,切左一嚿嚿,好方便食。整體全部都好食又抵,食咗一個好豐富嘅宵夜,

整體全部都好食又抵,食咗一個好豐富嘅宵夜,