主要係試了 牛肉的船面 + 泰式奶茶價錢 -  並非高性價比,如果好好食係冇問題,e.g. 似好味既 越式牛肉湯河 就掂;湯底 味道 非常普通,加埋麵落去,兩者味道係完全分開。。。「食之無味」的感覺; 味道 - 絕對係冇味精,材料OK既;但味道似屋企煮,亦係 平平無奇。。。調味有待改進;泰式奶茶還OK;上餐速度 - 極慢。。。 唔清楚廚房流程係點,但感覺極慢,有外賣客催左兩次,好唔耐煩。服務 - OK;但有位 男仕應 講野態度比較粗野少少,唔會俾你自己揀位又唔一早講,態度有待改善。總括:縱合所有觀點,試左一次。。。應該唔會再試。。。網評好多LIKE,但並不是我杯茶。。。
主要係試了 牛肉的船面 + 泰式奶茶

Other Info. : 平心而論 - 一啖麵既設計 非常之奇怪,粉面太少,但嗌多幾碗 肉又變左食得好多。。。
2019-11-28