內裏嘅佈置充滿聖誕氣氛🎄入到去有種去咗外國嘅感覺😚食物幾大份 賣相同味道都幾唔錯😚-🥩 Char-grilled NZ Sirloin Steak ($178 - Lunch set)勁大份🤭🤭見到好靚一間間坑紋覺得好療癒🤤揀左medium rate 但係覺得熟左啲 好在肉質都幾軟稔 脂肪比例唔算高 但係肉質唔會柴🙃😉~都有鎖住咗一定嘅肉汁😎但係覺得調味方面唔夠 要自己再加啲鹽鹹味先到夠😎-🥬Kale and apple salad🐷Impossible vegan meatballs個沙律有別於一般好齋嘅得菜同水果.佢入邊仲加入左啲油漬蕃茄乾 仲有果仁種子等等增加口感 仲有椰菜仔!配搭油醋汁食落味道幾好🤤另外個肉丸佢係配埋2片彼得包 個包係看得幾脆身幾好食 但係我覺得個肉丸就乾身咗少少 唔算特別好食😗

🥬Kale and apple salad
🐷Impossible vegan meatballs