2020-09-14 37 views
今日食依間小店係食餃子既,佢哋自己包架!款色好多,又有好多菜,所以都幾健康。我叫左煎餃,因為香口d,叫左洋蔥豬肉餃子,香菇粟米雞肉餃子,加15蚊配兩隻麻辣雞翼,同埋日式炸雞。洋蔥豬肉餃子第一次食有洋蔥嘅餃子,覺得開心嘅,因為我覺得好健康,加上佢送嘅菜甫,好好食香菇粟米雞肉餃子又係超香冬菇味,又係第一次食有雞肉做餡既餃子,感覺比豬肉健康d,冇咁肥。推介!麻辣雞翼我唔食得辣但要成日叫辣野😂😂😂但都好味既,偏辣,所以最後叫左杯咸檸7飲下日式炸雞完全估唔到!佢一間咁懷舊嘅店有咁好食既日式炸雞😋因為佢脆得黎唔乾身,肉嫩!最後叫左個自家製既綠茶芝士蛋糕同焦糖布丁!好正好飽咁走🥰🥰🥰

洋蔥豬肉餃子

香菇粟米雞肉餃子