2016-09-02 722 views
機緣巧合之下終於食左尼間飯堡啦🌝除左m記之外第一次食飯堡,小店空間細細的,入面有兩張枱,出面bar枱有三個位。坐得幾逼啦,同埋冇冷氣得風扇!勝在裝修我都幾鐘意💚野食主打漢堡同飯堡仲有d小食,叫左個黯然銷魂飯堡,開頭仲諗咩叫黯然銷魂飯🌝朋友話咩呀你冇睇周星馳咩?原來即係叉燒蛋飯堡😂哈哈好名好名。飯堡即叫即煎大約10-15mins有得食啦,叉燒配飯堡配隻熟蛋,入面仲有d菜🌱叉燒似自家製,食落咬口十足,飯堡有小小微辣。食時就難食d,跌到周圍都係😱窩蛋芝士牛肉飯堡,其實係港式窩蛋牛肉飯,但佢就將佢整成飯堡,係幾吸引😍影相一流,上面隻蛋仲係水汪汪架,一吉穿佢就非常流心,好邪惡🌝牛肉偏淋身同冇咩牛味,食到d黑椒味,芝士味都唔出,味道一般。因為煎既關係,兩款飯堡都比較油膩🌝