2023-08-25
一次過食齊雞煲,海鮮,火鍋,仲有靚湯,開胃涼菜同飯後甜品! 唔係講笑!真係一次過食足咁多種類首先係涼菜,今日有酸辣鳳爪同麻辣皮蛋,再加一份炸魷魚🦑 。同時會上埋惹味雞煲同足料靚湯。咁係等雞煲熟嘅時候就可以食住小菜同飲靚湯,邊食邊等。雞煲炒熟左,店員會落酒加火🔥,令雞肉更加香😋雞肉辣度可以自選,少少辣已經好惹味❤️而且鮮雞肉係客人自己由生炒到熟,特別嫩滑juicy 😂蒜蓉粉絲蒸海鮮拼盤 :食完濃味雞煲,就可以食下海鮮,冇太多調味,單純用蒜蓉清蒸可以食到清新嘅鮮味 ,用料都幾靚 ,大大隻扇貝同鮑魚,仲有蟶子 蜆肉 海蝦 食曬海鮮之後就到火鍋🍲 有一盤美國靚牛跟湯底一齊上。 我哋係叫左蝦滑烚烚蜆,睇見D蜆肉一粒粒爆開口🤤就知幾新鮮。蝦滑入面仲有原粒蝦仁👍🏻好彈牙雖然自助區仲有好多配料,但係我哋今日得2個人,已經好飽,所以只係叫多左一份豚肉同牛肉片。 最後食埋個鮮奶燉桃膠甜品,真係好圓滿❤️非常豐富👍🏻一個價錢食足咁多嘢,店員又好耐性,逐樣解釋煮幾耐❤️ 強烈建議一大班朋友一齊嚟食。
唔係講笑!真係一次過食足咁多種類
首先係涼菜,今日有酸辣鳳爪同麻辣皮蛋,再加一份炸魷魚🦑 。
同時會上埋惹味雞煲同足料靚湯。
咁係等雞煲熟嘅時候就可以食住小菜同飲靚湯,邊食邊等。
火焰雞煲
蒜蓉蒸海鮮拼盤
蝦滑入面仲有原粒蝦仁👍🏻好彈牙
蝦滑蛤蛤蜆煲
最後食埋個鮮奶燉桃膠甜品,真係好圓滿❤️
非常豐富