2024-08-09
今日同朋友去左佐賀燒肉谷度食。我地點左level 3既澳洲和牛海鮮放題。依家有奧運優惠level 3或以上贈送A4和牛嫩肌壽喜燒添。餐廳提供舒適既卡位,環境乾淨,唔大油煙,抽氣系統都唔錯。客人可以掃qr code 點選食品,出面亦都有啲冷盤,熟食,蔬菜,芝士腸,爆谷,軟糖等等比客人自己拎。各種食品當中,我最推薦既係大海老(新鮮濃蝦味,juice),雜果醬封門樓壺漬(加左雜果醬味道清新,肉質軟熟),厚燒牛舌(口感彈牙有油香),海蜇(厚身爽脆),羊架(肉嫩多汁)同埋蜜瓜雪糕。另外仲見到依家午市時段有追加快閃優惠 ,凡惠顧75分鐘定食,可以以優惠價$18加購迷你壺漬封門柳,$36(3片)佐賀A4和牛角嫩肌同埋$36(3片)佐賀A4和牛小排。真係好抵。
餐廳提供舒適既卡位,環境乾淨,唔大油煙,抽氣系統都唔錯。