.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥑 有無試過牛油果漢堡排 @ 🌟 肉肉大米 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食為:三件漢堡排套餐 HKD 140兩件漢堡排套餐 HKD 125.👽 呢間分店真係長期多人下下都要排隊,不過都係忍唔住比佢個鐵板現煎手打漢堡排吸引。一路等開餐嘅同時可以望住佢個開放式廚房睇啲師傅手捏肉餅,之後啪落鐵板煎到滋滋聲好鬼過癮。.🍔 成年人梗係唔做選擇,要「三件漢堡排套餐」,一次過食勻原味、牛油果他他味、同芝士味!胃口唔夠大可以要「兩件漢堡排套餐」原味突顯和牛油香,同埋可以點枱面唔同嘅醬料。牛油果他他味就有牛油果同洋蔥他他醬鋪滿個兜。芝士就一大塊半熔車打芝士,再現刨一大堆芝士上去,好邪惡!.🥦 每份套餐會配生雞蛋,戳破撈飯或者漢堡排都一流。仲有味噌湯,有好多海帶同蜆肉好足料,以及無限續加米飯同西蘭花,超滿足又健康!.🔥 呢度食漢堡排最正係可以自己決定要幾熟,然後啲飯完美吸晒啲肉汁精華,又可以無限加西蘭花同湯,抵讚,難怪咁多人排隊都要食。.📍 沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$146 (Dinner)