‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.☕️ 𝑊𝑒’𝑣𝑒 𝑔𝑜𝑡 𝐷𝑟𝑖𝑛𝑘𝑠 𝑎𝑠 𝑤𝑒𝑙𝑙 @ 🌟 Lady M Hong Kong 《👽食神大媽愛飲嘢》.🍰 全世界都知道Lady M嘅蛋糕有幾出名,大媽都唔需要再額外介紹。其實佢都有供應嘢飲架,今次大媽就特登試兩款同大家介紹一下 😬.🥤Iced Violet Yoghurt Soda HKD48.首先打頭陣嘅呢杯全紫色充滿少女感嘅梳打 👸 隻色系咪好靚呢?系咪幻想緊好少女嘅感覺呢?☺️ 放心,酸同甜到不得了 🤢 包你即刻唔會扮到公主而系即刻尖叫甚至想問乜鬼野黎架咁鬼酸嘅?!🤣🤣🤣 除非你淨係用黎打卡,否則,勿點選喔 🤷‍♀️.☕️ Iced Dalgona Coffee HKD46.二號佳麗就係曾經人氣爆燈嘅焦糖奶蓋400次咖啡,味道正常,奶香味濃,好味過紫色嗰杯好多!😋 如果想配蛋糕可能略嫌甜上加甜,單點卻剛剛好喔 👍 再者,熱潮一過好多餐廳都無再供應,但其實好味是不應該因為熱潮而唔再試,所以呢度有供應可以解大家懷念400次咖啡之苦 😋.👽 大家記得,下次經過就算唔想食蛋糕,都可以試下飲品喔!.‼️❤️ 記得CLICK我PROF

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

Iced Violet Yoghurt Soda
Iced Violet Yoghurt Soda

☕️ Iced Dalgona Coffee HKD46

Iced Dalgona Coffee

👽 大家記得,下次經過就算唔想食蛋糕,都可以試下飲品喔!
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
📍 尖沙咀海港城海運大廈2樓OT215K號
☎️ +(852)2873-2356
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$47 (Tea)
  • Dalgona Coffee