‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍽 𝐷𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟 @ 🌟 Food Temptation - 情。味。館《👽食神大媽食西餐》.📷 圖中展示美食為:🐷 德國原隻鹹豬手 HKD238🐑 薰衣草露絲瑪麗配翠綠寶雲酥羊鞍 HKD208🐔 炭燒菠蘿低溫慢烤脆皮飛天雞 HKD238.👽 大媽最近因為維修玉佩多左出入廣東道,今次試左呢間價錢貼地、出品優質嘅餐廳,你地可以見到份量絕對係十足,味道好,用料唔差。坐落仲覺得好闊落、好舒服。.🐷 做得最出色嘅會吃鹹豬手,首先份量非常之大,另外就係皮真係好香脆,而肉真係非常之嫩!.🐔 其次就係脆皮飛天雞,如果你淨係計打卡吸睛指數都已經夠晒滿足!更何況佢真係有內涵,又係被皮燒得非常脆,而雞肉完全唔老仲要juicy!.🐑 稍為遜色嘅就係羊架,略顯細舊同埋唔夠頭兩款出色。不過絕對唔係差喔!.今年係經營艱難嘅一年,希望大家都可以支持一下呢類有誠意嘅小店吧。❤️.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.📍 佐敦偉晴街19號地下☎️ +(852)2341-6268.

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
📷 圖中展示美食為: