星期日一家人晚飯,叫咗8個餸,食物質素每況愈下,味道麻麻,尤其前菜「雞絲粉皮」,粉皮份量夠,但雞絲只有幾條,覺得縮皮得好緊要。員工不夠,冇人加熱水,態度亦麻麻。埋單時,我向負責收錢嘅員工(當天特定一位黑衫女員工負責埋單)展示我手機上嘅「Cityplaza LIVE+」會員卡(e-card),因為應該會有9折,但該名黑衫女員工好快咁話今日冇9折,話因為今日係假期而reject我。於是我翻查網上資料,發覺沒有說明星期六日或假期不適用,只有某些日子不適用,我再向她求證,佢當時冇再reject,亦冇話要問吓經理或叫我等陣,就直接出過張有9折嘅單比我,即係話呢個員工唔誠實,明明應該有9折點解話冇?而佢自己又可以話事,即刻俾返個9折我?我相信好多Cityplaza嘅LIVE+會員都可能俾佢reject 過!Anyway,不愉快用餐經驗,我下次都唔會再去。

員工不夠,冇人加熱水,態度亦麻麻。

Anyway,不愉快用餐經驗,我下次都唔會再去。
2021-03-14
$180 (Dinner)