由佢一開鋪裝修完,已經係佢地fans🥰今日係附近放工就去買番屋企食(。・ω・。)-🐮封門牛柳多士|💰55美國牛牛嫩淋!好香牛味夾埋落用牛油🧈煎香既多士入面更香口配埋生菜蕃茄同埋少少蜂蜜芥末醬汁,加埋唔會漏堅持少醬汁因為咁樣先唔會蓋過嘢食嘅鮮味!🍞麵包好新鮮,拿到番屋企都仲脆口食落個邊仲好脆,內裡鬆軟帶甜香仲有我最鍾意嘅芝士返到屋企仲可以加多幾塊ε-(´∀`; )😗😗🤣.+💰10仲可以轉蛋包飯(咖哩/茄汁).🥗凱撒沙律|大|💰38新鮮沙津菜食得出清爽甜味配埋沙拉醬汁加芝士,風味又上左一個層次仲有粒粒脆卜卜既麵包丁🥰香口又好食.好多醬汁都係店家新鮮調製!真心健康好食-又黃又好食(●°u°●)​ 」仲要例明哂食材產地,新鮮食材,真係食到食物原鮮味!(無乜中國野😗)食得安心又放心健康!同老細吹左幾嘴發現佢對食物質素要求好高🤨.裝修靚不在話下,🥰好多唔同口味嘅多士,又係原材料唔係加工野!又有唔同嘅小食同埋飲品!仲有意大利雪糕!.同埋下次我敢加嘢飲啦因為原來果茶係零添㗎夠晒健康🥰😗

🐮封門牛柳多士|💰55
美國牛牛嫩淋!好香牛味
夾埋落用牛油🧈煎香既多士入面更香口
配埋生菜蕃茄同埋少少蜂蜜芥末醬汁,加埋唔會漏
堅持少醬汁因為咁樣先唔會蓋過嘢食嘅鮮味!

🍞麵包好新鮮,拿到番屋企都仲脆口
食落個邊仲好脆,內裡鬆軟帶甜香

+💰10仲可以轉蛋包飯(咖哩/茄汁)
🥗凱撒沙律|大|💰38
新鮮沙津菜食得出清爽甜味
配埋沙拉醬汁加芝士,風味又上左一個層次
仲有粒粒脆卜卜既麵包丁🥰香口又好食

好多醬汁都係店家新鮮調製!真心健康好食