要寫落OPENRICE, 希望之前大家留意留意, 以免中蕉蕉..3人行, 我早左到, 有個疑似茶餐龐既伯伯侍應比左1份MENU, 留左個寧靜D既邊邊近廚房, 諗住舒服舒服睇MENU, 點知身邊有幾個青年侍應笑笑口你一句我一句問候人家媽媽, 聽到我周身唔舒服, 我覺得佢地要大大聲講, 請留番係廚房講. 唔係O係大庭廣眾囉 .算, 尊心睇MENU, 明白點解食評咁多人讚好~D相都真係幾吸引 ~~~~叫左個渣打信用咭的特價優惠二人套餐, 再加一份DELUXE LONG PIZZA. 上碟有序 .前菜: 沙津正常. 生菜生菜生菜. 扇貝Tuna OK. 什扒(雞牛豬), 友人讚好, 個人覺得香口, 油份較多 . DELUXE長PIZZA幾好食. 失望在PIZZA底真係"餅乾"底, 唔係焗麵包底. 甜品紅豆綠茶&芝士餅一般般. 個甜品紅豆綠茶有D唔新鮮呢~!係咪應該試食蛋包飯呢~ 每人$210.   總括: 食物賣相吸引, 服務態度差勁. 價錢偏貴. 如果環境唔係咁OPEN AREA, 咁還可以接受.

salad
sauce
什扒(雞牛豬)
係咪應該試食蛋包飯呢~

每人$210.

2013-07-23
$210 (Dinner)