一向在openrice只睇不寫,今次要特登開acc黎寫。因為真係食到一肚氣!見到網上有介紹呢間,喜歡吃海膽的我就走去試試!一系列推介的海膽汁食物都可以,海膽汁扇貝不錯,但沒想像中大隻,但沙律醬的味道不錯。至於老闆娘既態度,不知所謂!食到一肚氣!我是提早已經訂位,準時去到發現店面不大,每枱之間都較迫。我們去到時差不多全滿座,只剩一張一人枱!老闆娘同我地講叫我地坐住先,一陣有人走轉返張二人枱俾我地。果張枱淨係坐到一個人,根本無可能兩個人坐著用膳!侍應人客不停出出入入,友人就要不停起身坐底讓人過!好喇,有一張二人枱空了出來,我們主動問係咪可以調位喇!個侍應話要問下老闆娘先,點知老闆娘答:有人訂左位,叫佢地等下啦!我都係有訂位架!點解講明叫我地坐住先,有人走轉返張二人枱俾我地。但當我地叫哂野食之前態度就變哂!好似我地好麻煩,阻住佢繼續做生意咁!之後陸續有人走,個老闆娘完全無視並迴避我地!見到咁,知道再問只會發生不愉快事件,友人又說算數了,就沒再<要求>轉位了!其間,隔壁有人埋單後,只是坐多了未夠一分鐘,老闆娘竟然走去同佢地講:你地可唔可以讓返張枱出黎!其實人地主動埋單都諗住走架
見到網上有介紹呢間,喜歡吃海膽的我就走去試試!
至於老闆娘既態度,不知所謂!食到一肚氣!
我是提早已經訂位,準時去到發現店面不大,每枱之間都較迫。
其實人地主動埋單都諗住走架啦,傾多一兩句,唔洗咁樣趕人走呀?同埋,人地都係客黎既!
老闆娘又不停講拎雜誌出黎,話我地上哂雜誌架!當然,食物係不差,但唔係咁樣對客人架?
其實出街食飯,我都係想正正常常有個位坐定定食姐!
Other Info. : 食物正常,老闆娘態度不知所謂
2016-06-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)