同同事慶祝生日,第一次試竹串,食物整體可以。但感覺唔好,唔會再回頭食啦,喺呢幢中心大把其他選擇好過佢。鰻魚飯正常,無特別,只係份量多。三文魚帆立貝甜蝦飯唔駛試,甜蝦完全無味 其中一碗魚生飯有條頭髮喺面頭,講完侍應有即刻換過另一碗。食和風便當個同事comment「擺得入口囉,條魚乾爭爭,豬扒無特別」午市只收現金,但無喺訂座時事先同我哋講明.... 我哋13人食左千七蚊左右,因為餐廳係有卡機嘅,負責我哋個枱嘅侍應都有幫我哋問(服務一星係比呢位侍應),只能說經理實在太死板,堅持只收現金... 最後搞到要再落樓撳錢,喺呢頭返工都知呢幢嘢等𨋢等十世,加上lunch time完個個都趕返公司,最後來回用多咗20分鐘先走到。

鰻魚飯正常,無特別,只係份量多。
三文魚帆立貝甜蝦飯唔駛試,甜蝦完全無味

其中一碗魚生飯有條頭髮喺面頭,講完侍應有即刻換過另一碗。

鰻魚飯
2018-07-06
$130 (Lunch)