今日係我朋友生日,其實我之前已經食過呢間放題,覺得幾好食,於是推介俾我朋友 食呢間放題,要一早book 定位,因為呢間算係幾誇張,就算book 左位,都要準時去排隊入去食,不過呢間放題都算唔錯,佢地係你排隊既時候會免費派飲品。呢間放題選擇都幾多,我朋友一黎就點左好多刺身刺身一大盤壽司我最愛的蟹籽壽司 隔離係海膽壽司燒雞翼 好好味呢度有芝麻雞翼(好味), 芝士年糕,炸雞軟骨最驚喜係呢間放題有馬卡龍食 雖然比唔上出面好貴個d 馬卡龍,但呢間質素都唔差,有幾種味,咬落都有d 煙韌,味道唔錯!其實我地仲有叫到粥,甜粟米,芝士帶子,天婦羅…都好味,如果去既話大家都可以點 最後呢間放題會送每一位一杯哈根daz 雪糕,最新既奶茶味都有提供!至於服務,雖然未到超好服務,但算係冇漏單,執野執得好快,亦會幫我地影左幾次大合照,態度算係唔錯。

呢間放題選擇都幾多,我朋友一黎就點左好多刺身
刺身
我最愛的蟹籽壽司
隔離係海膽壽司
好好味
炸物
呢度有芝麻雞翼(好味), 芝士年糕,炸雞軟骨
馬卡龍
最驚喜係呢間放題有馬卡龍食

Other Info. : 整體黎講野食同埋服務都幾好,有機會會再食 :P
2015-08-01
Celebration
Birthday
刺身
蟹籽和海膽壽司
炸物
馬卡龍
  • 燒雞翼,刺身,粟米