舍的食物水準唔錯,可以網上訂位好方便,食物味道唔算太濃,以下評分5分為滿分蝦餃3分:正正常常,蝦唔係特別好味蟹籽黑膠肉燒賣3分:都係正正常常香煎黑豚肉小籠包4分:用鐵pan載所以keep到熱,皮算薄味道亦好那些年腸粉4分:即係街邊腸粉...味係好味但貴,願者上釣 香芋春捲3分:成舊芋頭,對我黎講芋頭多左啲啲,蓋過左皮既香酥皮菠蘿叉燒包4分:都幾好味,有真菠蘿,個人喜歡濃啲叉燒味迷你酥皮蛋撻3分:普普通通唔夠香口流心紫蕃薯5分:好似鹹水角咁樣,成舊紫薯,入面有紫薯汁,好香好味高橋蘿蔔糕5分:煎蘿蔔糕仲多層脆脆哋既外層,蘿蔔味夠又香口,正可惜既係服務有待改善,我們坐底10分鐘沒無人黎開茶,前後落三次單都要大叫"唔該",食左個幾幾鐘無人加過茶/水 。最大鑊係有位矮矮哋既非港人侍應姐姐唔戴口罩(正確黎講係長期拉低左個口罩去下巴)四圍走,傳菜同客落單都唔戴。不幸地我個炒飯有幸比呢個姐姐送嚟,我有老有嫩當堂嚇親,即刻同經反映要求取消左佢...經理亦有叫果位姐姐戴返口罩,姐姐係戴返唔夠三分鐘又除過,而且知我哋投訴仲眼超超。呢個時勢係一般酒樓都唔會有侍應唔戴口罩,係ifc收得呢個價錢,服務同管理都唔合
舍的食物水準唔錯
,可以網上訂位好方便,食物味道唔算太濃,以下評分5分為滿分

蝦餃3分:正正常常,蝦唔係特別好味
蟹籽黑膠肉燒賣3分:都係正正常常

那些年腸粉4分:即係街邊腸粉...味係好味但貴,願者上釣

香芋春捲3分:成舊芋頭,對我黎講芋頭多左啲啲,蓋過左皮既香
酥皮菠蘿叉燒包4分:都幾好味,有真菠蘿,個人喜歡濃啲叉燒味
迷你酥皮蛋撻3分:普普通通唔夠香口

,即刻同經反映要求取消左佢...經理亦有叫果位姐姐戴返口罩,姐姐係戴返唔夠三分鐘又除過,而且知我哋投訴仲眼超超。呢個時勢係一般酒樓都唔會有侍應唔戴口罩,係ifc收得呢個價錢,服務同管理都唔合格,管唔住既員工只會害左餐廳,而果位姐姐亦應該考慮下係咪應該做服務性行業。

雖然食物唔錯,但未至於令人好想再食,不足以彌補服務上既過失,唔會再去
2020-05-03
$220 (Lunch)