2020-11-07 874 views
一早刻左位,黎到直接可以入座~不過呢度侍應太少,我地坐最入,基本上連叫野食都要自己行出去,無人招呼!食物方面唔多選擇,而且我地明明最早黎,但叫完食物後,等得最耐係我地,旁邊比我地遲入座的就已經上菜,但我地仲要不停去催。呢方面真係應該改善下,太少人,根本顧唔到食客。食物方面我地都叫左唔少野,首先推薦:*黑松露雜菌Pizza:好好食,黑松露味超香,入口香脆,呢個好值得食~佢係薄身pizza,唔會好滯~*德國咸豬手 配薯仔酸菜:估唔到咁好味,而且佢都好大舊下,我地6個人都可以Share,大家食D,又係推薦!佢個皮超脆,如果鐘意食豬手必食牛扒牛油果三文治配薯條、沙律:不過不失,share食就有D難度~不過佢個薯條就真係好好味﹗熱辣辣仲要夠厚身~紅菜頭燴意大利飯,配大啡菇講真,紅菜頭味唔係人人接受到~呢個打卡絕對係一流,不過食就...可能唔係太鐘意個個味,好素,但個意大利飯係做得唔錯~紅咖哩煙鴨胸螺絲粉鐘意食辣的話,呢個不妨一試~佢係辣味濃,但我個人就覺得一般~
呢方面真係應該改善下,太少人,根本顧唔到食客。
食物方面我地都叫左唔少野,首先推薦:
紅菜頭燴意大利飯,配大啡菇
紅咖哩煙鴨胸螺絲粉
2020-10-22
$200 (Dinner)