2022-09-09
👍🏻 赤依佐目刺身(兩食)一整條起左肉既赤依佐目上枱時🐟相機食先係必須的!一般既依佐目係灰色既 係店員推介下我地試左時令既赤依左目❤️魚肉入口非常爽口 好有口感 無咩油脂但充滿鮮味 好refreshing 享用魚肉後 廚師將魚骨同周邊魚肉拎去鬆炸 有啲魚骨位都食得 香口非常 送酒一定正🍶👍🏻 鹽燒吞拿魚腩筋燒吞拿魚腩筋非常肥美 食落口魚油立即爆發 整個口都充滿著魚油嘅香味😌😌內層鹽燒能夠令到外皮香口脆身!建議擠少少檸檬汁 味道好配合👍🏻火炙三色丼(午餐)🔥火炙三色丼有魚油爆滿嘅左口魚、鮮味濃郁嘅三文魚同大大隻嘅赤蝦 呢幾款海鮮配搭完全係我既菜🤣下次黎一定要再叫 👍🏻壽喜燒定食(午餐)牛肉同配料份量非常多 有豆腐、金菇、娃娃菜、雞蛋等等 壽喜燒湯底味道調得好正 微甜 食落舒服 碗飯都比我食曬🍚注意事項⚠️- 赤依左目刺身係時令魚生 想食就要問下店員🤓- 午餐配上海鮮味噌湯及中華沙律🥗- 餐廳以木系裝修為主 到處都擺放了清酒樽 就好似居酒屋一樣💁🏻♀️
👍🏻 赤依佐目刺身(兩食)
👍🏻 鹽燒吞拿魚腩筋
👍🏻火炙三色丼(午餐)🔥
👍🏻壽喜燒定食(午餐)
注意事項⚠️
- 赤依左目刺身係時令魚生 想食就要問下店員🤓