2022-12-14 190 views
呢間餐廳好似係新開,因為見好得意,勁吸引,所以就入咗去試,本身完全唔知食咩,亦都唔知咩嚟,入到去之後坐低叫完嘢食到上枱果下就覺得好新鮮,又好食👍🏻我哋叫咗個二人套餐,都幾抵食,因為會有兩份漢堡扒, +1個半飯,再加兩杯飲品🤩🤩二人套餐(ver2)$355漢堡扒上枱嘅時候唔係熟嘅,但係會有舊熱石比你自己去煎,超級得意,熱石會凍,所以店員周不時都會過嚟望吓,然後換過一嚿熱辣辣嘅俾你,所以唔使怕要急住食晒😊每一碟漢堡扒都會有蛋漿薦底架😍墨西哥辣椒和牛漢堡扒辣辣地嘅墨西哥辣椒,再配埋漢堡扒一啖擺入口,勁嘢味道,因為辣辣地超級好食🥰芝士蛋蒜和牛漢堡扒芝士味再加蒜蓉估唔到係咁㗎,令到成個漢堡扒味道層次更加提升,芝士條熱溶咗之後又拉絲效果,芝士味好濃郁👍🏻和牛乒乓拌飯其實如果大隻嘅朋友,淨係食漢堡扒係唔夠,所以呢個套餐包埋一碗拌飯,而呢一碗拌飯嘅份量足夠二人食👍🏻味道都唔差,不過個人認為食完漢堡扒之後先食嘅話,個飯會凍咗,呢度有少少失色🙃西柚特飲,金橘檸檬特飲兩款特飲都好好味,唔會太甜,水果味幾重,再配埋梳打,入口好清新,飲品超級大杯😂😂

二人套餐(ver2)$355
每一碟漢堡扒都會有蛋漿薦底架😍

墨西哥辣椒和牛漢堡扒

芝士蛋蒜和牛漢堡扒

和牛乒乓拌飯

西柚特飲,金橘檸檬特飲
2022-12-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)