(Non-member)
2008-12-31 8 views
好同意覓食王講, 多酸真係太酸. 第一次去, 又估唔到d米線咁多, 無叫少米線, 結果無乜湯之下, 成碗野好似漿糊咁! 叫咗三樣餸, 麵筋無味, 龍蝦丸有怪味(腥腥地), 係d豬潤食得下. 朋友叫咗牛筋丸做餸, 發現只不過係普通無筋牛丸, 咁又仲乜要特登話係牛筋丸呢?唉! d筷子又唔乾淨, 有一對攞成手, 半對筷子都被白色的油粘著! 真係好污糟!!!只係三餸米線, 最低消費都要$32, 加野飲, 要成$9, 樓上舖黎講, 個人覺得太貴. 甚麼食神爭霸得奬店舖, 都係不外如事! I fee so sorry!!!

$35 (Lunch)