2019-02-22 705 views
壽星指定生日去大井町. 我覺得大井町可算係荃灣數一數二好食又抵食嘅日本放題. 款式多, 而且地點好. 雖然同座大鴻煇, 但係唔使等高層𨋢, 撘扶手電梯就到達嘞.  星期一至四, 有六人同行一人免費, 抵呀. 好少漏單, 所以落單唔使double up. 叫啱份量, 食完再落都未遲. 刺身款式算多, 最值得推介係帶子. 唔係間間放題都會有帶子刺身嘛. 而且食材本身唔錯.   雪藏嘢我又唔敢用新鮮嚟形容樣樣刺身都ok壽司款式多, 舊飯細細粒, 可以試多幾款.  蟹棒壽司勁好食天婦羅有我最鍾意食嘅茄子&蕃薯天婦羅, 唔滴油, 上枱又夠熱. 熱食都有好多款, 最推介就係羊架&牛舌, 唔硬唔打渣.  仲有燒菠蘿, 多汁.  茶碗蒸啲蛋滑嘟嘟.生日仲會送你一個蛋糕同一支香檳, 最緊要你訂位時講低賀生日就有架嘞.
壽星指定生日去
大井町. 我覺得大井町可算係荃灣數一數二
好食又抵食嘅日本放題. 款式多, 而且地點好.
雖然同座大鴻煇, 但係唔使等高層𨋢
, 撘扶手電梯就到達嘞.

星期一至四, 有六人同行一人免費
, 抵呀.

好少漏單
刺身款式算多, 最值得推介係帶子

樣樣刺身都ok

生日仲會送你一個蛋糕同一支香檳
, 最緊要你訂位時講低賀生日就有架嘞.
2019-01-24
Type of Meal