2012-11-21 29 views
一行五人,叫左沙津,芝士薯皮,燒汁芝士薯條,ribs,蜆肉扁意粉,四色pizza,好多好痴線!先講沙津,我地叫左 ceasar salad,我覺得好好味,配啲麵包粒,正,好得意,個感覺唔會好生冷喎,味道岩岩好,唔會唔夠味,又唔會太漏太多醬。兩個薯就普普通通,薯條有啲咸,同個芝士味唔夠濃!ribs都正,味道好岩,side dish 有我最愛你粟米,正正!意粉有啲辣,我唔食得辣,但我都覺得幾鮮幾好!pizza我飽得滯無食!除左沙津我地全部都叫半份。。但份量都超多!最後叫左個雪糕,好大!嚇親!但全部都係雪糕,得少少蛋糕。。。哈哈,勁飽!
$250 (Dinner)