行行下街見肚仔餓梗係去食番個TEA補充下能量先啦,今日黎到GREEN WAFFLE DINER食左個下午茶☺️環境好舒服,令人好放鬆😎野食選擇都好多,而且佢個餐牌都清楚寫明用咩材料,新鮮而且係自製令客人食得放心😍同埋仲見到餐廳提供低卡路里餐單及生酮飲食既餐單選擇TIM😊咁岩朋友仔減緊肥岩曬佢口味啦😎牛油果軟殼蟹墨西哥餅配薯粒煎香咗嘅墨西哥餅 以軟滑嘅牛油果,夾埋脆卜卜嘅軟殼蟹,口感極度豐富 ,係會令人想一食再食😋 黃色的醬汁食落酸酸甜甜 ,真係好特別,估唔到配埋牛油果同軟殼蟹又咁夾味㗎喎😎鮮雜莓無糖杏仁粉蛋白班戟呢個真係超級好味 我第一次試呢款用杏仁粉蛋白製成嘅班戟, 開頭我都好好奇會唔會同平時食嘅班戟會有好大分別呢, 答案係真係好大分別, 係好味好多🤤🤤 杏仁粉製成嘅班戟 食落去有陣陣杏仁香 而且係冇糖用蛋白製成食落完全冇罪惡感, 再配上用鮮雜莓打成嘅醬汁酸酸甜甜增加開胃感😍我真係極力推介呢個健康之選😋呢個好味嘅程度我係會為咗佢再去拜訪呢間餐廳😋😋

環境好舒服,令人好放鬆😎

牛油果軟殼蟹墨西哥餅配薯粒

鮮雜莓無糖杏仁粉蛋白班戟