2019-07-15 25 views
中學同學聚會,大家都想搵個地方可以坐耐點,食物質素唔差,地點又就腳,價錢又唔太貴既地方。見這間樓上Café評價不錯,又符合哂我地既要求。金雞廣場,旺角地鐵站E2出口,一直行就見到。到店鋪門前,已經見到櫃有board game了,而右邊仲有一個櫃放桌上遊戲。我地一致認為Party set B係抵食d,又豐富d。不消一回,食物陸陸逐逐地已經上齊。田園沙律配芝麻醬作為餐前沙律非常開胃呀!!沙律菜很新鮮,而且顏色配搭都很豐富,加上有日式芝麻醬,甜甜酸酸。小食一上菜是一大盤呀,我們都嚷著很餓!!有幾樣特別好食。泰式豬頸肉: 醃得入味,爽口彈牙,再加埋酸辣既醬汁,最快食哂!!慢一步都無蜜糖雞翼: 表皮甜甜地、而且香脆,內裡Juicy,又大大食!!無得輸芝士薯條: 炸得外脆內軟,再加埋芝士汁,很幸福。芝士汁焗蔬菜: 芝士焗得黃金,面層有拉絲效果,西蘭花很清甜!卡邦尼煙肉扭扭粉每粒扭扭粉都充滿著卡邦尼汁,煙肉分別有軟身及煙肉脆脆,雙重感覺,重口味人士一定很愛這個。黑松露海鮮意大利飯(海蝦、藍青口、魷魚、蜆肉)朋友們都說海鮮很豐富,每啖飯都總有一款海鮮加埋一齊食,意大利飯軟硬做到恰到好處,有口感得黎又唔
中學同學聚會,大家都想搵個地方可以坐耐點,食物質素唔差,
地點又就腳,價錢又唔太貴既地方。
見這間樓上Café評價不錯,又符合哂我地既要求。
金雞廣場,旺角地鐵站E2出口,一直行就見到。

我地一致認為Party set B係抵食d,又豐富d。
不消一回,食物陸陸逐逐地已經上齊。

田園沙律配芝麻醬
作為餐前沙律非常開胃呀!!
沙律菜很新鮮,而且顏色配搭都很豐富,
加上有日式芝麻醬,甜甜酸酸。

小食
一上菜是一大盤呀,我們都嚷著很餓!!有幾樣特別好食。
無得輸芝士薯條: 炸得外脆內軟,再加埋芝士汁,很幸福。

卡邦尼煙肉扭扭粉
每粒扭扭粉都充滿著卡邦尼汁,

黑松露海鮮意大利飯(海蝦、藍青口、魷魚、蜆肉)
朋友們都說海鮮很豐富,每啖飯都總有一款海鮮加埋一齊食,
意大利飯軟硬做到恰到好處,有口感得黎又唔硬。

飲品- 柑桔檸檬、蜂蜜綠茶
這款飲品都做得很清新,甜度適中,
飲落很舒服,不太甜。

差不多吃飽時,我們也忍不住拿了一個boardgame邊食邊玩邊傾計,
店員服務很好,見我們食完就會幫我們收碟,
令我們有更多空間放置遊戲。
2019-07-09
  • 卡邦尼煙肉扭扭粉,
  • 黑松露海鮮意大利飯