行過雲味園,總係被入面嗰陣香味吸引。今次又唔例外,撲鼻香飄出,我嘅肚仔已經唔由得我喇。入座一試,我選咗麻辣雞米線,🐔 熱辣辣嘅感覺,幾塊分層次感滿足嘅雞肉,鬆化得滑過嬰兒嘅臉蛋,真係流晒口水啦!🤤米線幼滑得黎又帶點彈牙,每條都似小蛇咁靈動,同嗰勁足嘅麻辣湯底撞埋一齊,唔太辣但夠晒kick,正到發指!對於愛嘅辣嘅食客絕對係天堂。至於腩肉羅白嘅選擇,啱哂我呢啲愛扎實口感嘅人,肥瘦適中嘅五花肉,軟而唔爛,羅白甜度又剛好,悠悠帶出嗰份自然滋味。服務方面,店家啲姐姐有時或多或少都會帶點溫度變化,但係絲毫唔影響到我對菜式嘅印象。頂級好味嘅美食,令人一試難忘,彷彿要叫我即刻又排隊返嚟再戰三百回合!完全係香港平民美食嘅象徵,讚唔絕口咁話你知,真心值得推薦!🍜