2024-01-10 1114 views
喂喂喂!等我同你講,今次嗰間店食嘅體驗真係得!👍 一踏入去,人員已經熱情過嚟招呼,差啲仲以為入咗間星級酒店。首先,個串燒拼盤,啲肉香到喂,塊豬頸肉咬落去外層微焦香脆,入口即溶,真係叫人難以抗拒!嚟返個情況話你知,我哋一行人去到啱啱咁啱食中飯,一睇餐牌,腦海裡面都浮現咗啲「食我!」嘅聲音。我哋點咗個薑蔥炒蟹,薑香撲鼻,蟹肉爽口彈牙,蔥香融入蟹肉嘅每一絲,真係食到手停唔到口。呢間店嘅泰式凍檸茶啊,啱晒夏天消暑降火,甜甜酸酸正!再講講個撈麵,啲麵勁到舞出新高度,撈個兩撈,彈性十足得鬼。最後,個芝士烤龍蝦,啊呀,嗰個芝士烤得啱啱好,外面金黃誘人,芝士同龍蝦肉嘅結合令人無法拒絕。你下次搵食唔知食咩,試吓呢間吧,保證唔會失望!😋🍽️🦞

你下次搵食唔知食咩,試吓呢間吧,保證唔會失望!😋🍽️🦞