今晚老公同我慶祝生日,我揀去松屋~上次去過 TST 店,被 D 串燒吸引,成日講住要再去食!!串燒推介~~ 雞軟骨:只係落少少鹽,好香、有少少咬口,真係好正! 雞翼:"界"開先串黎燒,成隻都入味,燒到乾乾地,有少少脆口 車厘茄煙肉卷:煙肉夠香,車厘茄微熟岩岩爆開,咬開入面暖暖地個人認為麻麻地既~~ 蝦:其實真係好大隻,呢個 SIZE 真係好抵食,不過覺得有少少霉,同腥腥地 (天婦羅蝦就好好食!!!) 蒜頭:上檯真係好香,不過一咬覺得好辣,唔知係咪因為半生熟? 豬大腸:太.... 肥..... 好漏好漏... 好彩一串只係得 3 舊樣樣都試下,2 個人夾埋食左成 40 串啊~~另外好值得試下~~ 金菇牛肉卷:牛肉少金菇多,索埋 D 汁,非常美味! 推介!!! 蝦天婦羅:粉厚左少少,不過因為即炸,真係好香~ 蝦都幾大隻! 刺身:三文魚、馬刀貝最好食! 菠蘿雪糕:有 d 果肉幾 fresh! 紅豆就唔係好夠香~維他鮮綠茶任飲,可以消滯!! 嘻!!我唔係熟客,都覺得 D 侍應好好,隔離果檯唔知係咪好趕時間,點完咩都催一次,侍應無表現不耐煩,仲真係次次都會返轉頭覆返佢要等幾耐,好欣賞!!環境
今晚老公同我慶祝生日,我揀去松屋~

串燒推介~~
雞軟骨:只係落少少鹽,好香、有少少咬口,真係好正!
雞翼:"界"開先串黎燒,成隻都入味,燒到乾乾地,有少少脆口

車厘茄煙肉卷:煙肉夠香,車厘茄微熟岩岩爆開,咬開入面暖暖地

個人認為麻麻地既~~
蒜頭:上檯真係好香,不過一咬覺得好辣,唔知係咪因為半生熟?

樣樣都試下,2 個人夾埋食左成 40 串啊~~
另外好值得試下~~
金菇牛肉卷:牛肉少金菇多,索埋 D 汁,非常美味!
推介!!!
刺身:三文魚、馬刀貝最好食!
菠蘿雪糕:有 d 果肉幾 fresh! 紅豆就唔係好夠香~

維他鮮綠茶任飲,可以消滯!! 嘻!!

環境 OK,檯與檯之間迫左 D,太 close了,不過都明白在商言商,人家開門做生意都想入多 d 客、搵多 d 錢既~

Toilet 就真係比較差,好細好窄,地下又好濕,覺得好污糟!!
好多選擇,樣樣都好味
2009-09-10
$185 (Dinner)
Celebration
Birthday