2018-01-16 328 views
上次食完又好想再食,原因好簡單,好食,又抵食。今次多d時間,同店主傾計。原來店主係加拿大温哥華返黎,話係個邊都係大大舊既sushi rolls,見到其實香港唔係無,但係貴,希望用合理既價錢同香港人分享。好有heart 丫今次揀既rolls全自選,但就要take away。炸蔥片照燒牛肉雞肉拼蘆筍青瓜絲玉子腐皮,自制醬汁黑松露蛋黃醬炸蔥片仲好脆又香口,照燒牛同雞同平時既takiyari都一樣有點醬汁既甜味,而玉子同腐皮又係甜甜地,令人食完一舊又一舊!自家醬汁同樣甜甜地帶小小辣,惹味開胃,而黑松露蛋黄醬更係充滿左黑松露既味(唔係廢話),唔係好假個d artificial既味道!總之就係食到停唔到口既卷物!櫻花蝦吞拿魚碎帶子拼蘿蔔苗蘆筍自製泡菜卷,蘋果啫喱櫻花蝦係我拎到返公司已經因為沾滿醬汁而淋左,好可惜丫吞拿魚同碎帶子都有蛋黄醬,雖然味道係豐富左,總係覺得無醬先食到其鮮味。蘆筍爽脆!蘿蔔苗都好新鮮!微辣既泡菜好香口,可以將吞拿魚既味道提鮮!好似加左鰻魚醬咁,有點甜甜既燒汁味PS 外賣盒好有心思,仲已經貼好左筷子同wasabi、豉油,趕既時間好快就攞得!
上次食完又好想再食,原因好簡單,好食,又抵食。

今次揀既rolls全自選,但就要take away。

櫻花蝦吞拿魚碎帶子拼蘿蔔苗蘆筍自製泡菜卷,蘋果啫喱

櫻花蝦係我拎到返公司已經因為沾滿醬汁而淋左,好可惜丫

TakeAway