2018-09-16 1757 views
平安夜因爲大部分餐廳都full booking,所以見呢間有位就入咗呢間,點知真係差強人意。首先見呢間餐廳都裝修得幾正常,諗住唔會伏啦主菜叫咗呢兩樣,咁個海鮮意粉係正常嘅,冇咩特別。然後隔離個菠菜好似燒到燶燶地咁,有啲苦,我同朋友都唔鍾意食。個晚好似有生蠔優惠,咁諗住呢間餐廳都應該乾淨有質素保證先試下啦🤬🤬點知我食完第二晚開始肛門超痕,因為隻寄生蟲要夜晚先會活躍,痕咗幾日終於頂唔順去睇醫生,醫生話係食完海鮮唔乾淨所引致,但我好肯定成個星期我淨係食過呢間生蠔🤦🏻‍♀️想試下嘅人😖😖千奇唔好係呢間食最後甜品,個賣相係幾靚,但又係難食,得個甜字,我同朋友食咗幾淡就走咗如果你諗住去打下卡都ok ge,但唔好期望有質素啦。食完之後先發現呢間野係好多平台都有promotion,睇嚟都係因為冇人食先要搞咁多野😠
首先見呢間餐廳都裝修得幾正常,諗住唔會伏啦

2016-12-24