2021-01-10 152 views
天氣凍❄最岩梗係食碗🍜暖下肚,當然最好可以有埋碗熱湯飲下就最好啦🙊這餐廳正正滿足到我以上兩個願望👍餐廳的🍜米線湯底有好多款選擇😻當中包括: 黑蒜, 藥膳, 花膠, 麻辣/酸辣, 黃椒, 芫荽, 椰子雞最估唔到竟然有好豪華的龍蝦雞湯(真係有成隻龍蝦) 每款湯都會包農場雞件,仲會有 (椰子絲,冬菇,雲耳,支竹,豆卜,時蔬) 當然仲有好多配料可以追加,但小編唔逐一打配料出黎啦!因為真係好多配料可加🙊每款米線可以+$4 改選烏冬/拉麵椰子雞湯米線+腩肉由細到而加都好鐘意飲椰子雞湯,所以一見到餐牌有諗都唔諗就選了它🙈 果然真係冇選錯,一遞上米線已聞到好香濃的椰子雞湯味尤其椰子味好突出👍第一時間等唔切飲啖湯真係好好味,即刻成個人暖番哂😄我充滿能量了, 🐔件都好嫩滑雖然只係雞胸肉,但都唔會"鞋"口,仲好有鮮味😋 腩肉更加唔駛講佢層次好分明一層一層,仲好厚身表皮仲煎過食落好香口👍
這餐廳正正滿足到我以上兩個願望👍

每款米線可以+$4 改選烏冬/拉麵