2019-11-07 31 views
Lab 10一改傳統韓燒環境,呢間用白色設計為主。每枱中間會有一塊磨砂板分隔,為你保留私隱。有啲似自修室既概念。係比較新派既韓燒。因為開揚同無煙效果,食完無一大陣味。我知道佢食加個任食套餐好抵。肉肉任食而且有好多其他食物。由於今日唔餓所以決定左食靚牛。揀左$388既牛牛板,二人份量。厚切牛舌、M5澳洲西冷、黑牛牛板腱、特級韓牛牛肩腱、特級韓牛牛脊肉、巨型和牛牛肋肉、韓式牛大腸。其中以我最鍾意M5澳洲西冷同特級韓牛牛脊肉,呢兩款肉味比較特出。其他牛既部位牛咪較淡而且較韌。加錢可以要埋A 同 B 分別係 韓式梨汁牛五花 同 LAB 🧪 *韓式梨汁牛五花*調味岩岩好,甜甜地更突出到牛味。雖然肥但因為切得薄薄一片所以肥膩感唔重。口感滑嫩。*LAB*飲品黎都係2人份。3枝為一組。分別係士多啤梨菠蘿同青檸味。將佢哋好似做實驗咁倒入有冰同埋小小生果既玻璃樽。味道有啲類似Fruit punch。甜左啲。
Lab 10

我知道佢食加個任食套餐好抵。肉肉任食而且有好多其他食物。

*韓式梨汁牛五花*

*LAB*

飲品黎都係2人份。3枝為一組。分別係士多啤梨菠蘿同青檸味。

將佢哋好似做實驗咁倒入有冰同埋小小生果既玻璃樽。

味道有啲類似Fruit punch。甜左啲。