食完再食的火煱 Honey EELevel 22020-03-10125 views Follow 去旺角行完街,心血來潮想打邊爐,由於疫情嘅關係,好多火鍋店都關咗門,walk in 去一鍋堂打邊爐,都有好多人排隊,等左大約十五分鐘,都好快有位佢有唔同嘅湯底選擇,我哋揀咗藥膳火鍋,入到位嘅時候,火鍋湯底已經擺咗喺爐上面,點野食要App落單, 食物都上得好快,用啲食物超級新鮮,選擇都超級多,作為一個海鮮烘,它有鮮蝦,貝殼,鱔,脆肉鯇,而且牛肉超级靚, 兩小時的任食,好快已食到好飽,而且又雪糕任食比較唔鐘意係佢好快已last order, 其實我仲有大約九個字可以食,唔明點解咁快last order,其他都好好,可以一試再試,食完再食The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare食完再食的火煱 一鍋堂 (XX Arcade) https://s.openrice.com/QrKT0rXiu00Report Post Ratings5Taste4Decor5Service4Hygiene5ValueDate of Visit2020-03-07Waiting Time15 Minutes (Dine In)Spending Per Head$150 (Dinner)Dining OfferCoupon