2023-10-29
不時不食又到10月食大閘蟹好時機🤩對於無蟹不歡既蟹迷就要約埋身邊蟹痴去位於旺角既「㷫烚烚」一嚐88分鐘大閘蟹六步曲任飲任食放題😎依家like埋社交平台仲可以任飲花鵰及啤酒😍無限追加大閘蟹🦀有4款味道選擇包括鹽焗麻辣大閘蟹🦀我就特別鍾意蟹香撲鼻既酒釀味道及清蒸大閘蟹😬每隻約5兩蟹公乸都爆哂膏🥰我地兩姊妹越食越興奮最後每人都食左10幾隻🤩😂除此之外仲有任食蟹油雞煲🐣雞肉及豆腐卜吸收哂蟹膏蟹油精華🤤非常惹味🥰海鮮蒸蒸鍋入面以新鮮荷葉上有貴妃蚌、扇貝、鮑魚、粟米🌽勝瓜及烏冬🤩簡單以大量蒜茸粉絲調味😋蒸熟後傳來陣陣荷葉香氣🥰放題另外仲可以任點多款蟹粉食品包括☺️蟹粉粥;蟹粉糯米飯蟹粉時菜;蟹油多春魚;蟹粉牛丸;蟹粉蔬菜丸;蟹粉蝦丸;蟹粉水餃等等…一定會食到非常滿足😛最後甜品🥛北海道牛乳桃膠夠哂滋潤養顏🥰大家早啲訂位留肚去刷餐飽了😂不得不提及這店既服務員真係幾貼心.上菜夠快又細心🥰我地每次要求加蟹都非常快落單😬轉眼就送到枱上🙌所以我地呢88分鐘真係不停咁食食食😂😂
無限追加大閘蟹🦀有4款味道選擇包括鹽焗
放題另外仲可以任點多款蟹粉食品包括☺️蟹粉粥;蟹粉糯米飯