2021-04-26
烤魚 酸菜魚 一向都my favourite 烤魚真係好耐未食過啦🐟🐟🐟 今日👫👫行完尖沙咀 搵間烤魚醫肚 巴辣仔本時都成日經過 今次真係可以試下上到去地方都幾大幾乾正 空氣唔會話好焗 雖然係打邊爐 酸菜魚 都環境Ok 有個免費生果枱 有西瓜🍉蕃茄仔🍅哈密瓜🍈 都係解辣既生果 店鋪真細心我地2個人揀左酸菜味小辣江團魚烤魚🐟 $358 包左4個配菜 江團魚多數都用黎做烤魚或水煮魚 肉質有口感 唔會因煮既時間太長 已溶曬😋😋 萵荀片 豆卜 鮮腐竹 雞肶菇 4個配茶分別放係4個魚 我揀既配菜都係十分吸湯 萵荀片要快食 浸太耐 會無左脆脆既口感 另外加叫左特級牛丸 牛丸充滿牛味 而且爽口彈牙 十分推薦👍小吃:泡椒雞腳 呢個比較辣 但好開胃麻辣豬肚絲 麻辣程度合我心意 豬肚絲都切都好幼細食辣野點少得大大杯🍹 雪燕桂圓綠茶 巴辣仔提供幾款既特色健康飲品 解下熱氣😁😁
另外加叫左特級牛丸 牛丸充滿牛味 而且爽口彈牙 十分推薦👍
小吃:泡椒雞腳 呢個比較辣 但好開胃