2020-06-02
行山之後,諗住食吓素食就搵咗間叫無肉食嘅餐廳,要等位都等咗半個鐘有多,但黃店同又想試吓就等啦!佢係每人揀一款野食,之後入面有個小型buffet仔俾你夾其他小食,菜,嘢食,湯同甜品!叫左個咭嚕肉,賣相好似,食落都有少少似,幾好味!三杯雞就唔多似,味道同賣相都唔似,哈哈!但我本身好鍾意食豆腐,所以啱晒我,我下次都會再叫呢個!出面buffet,食咗啲炸物,佢啲炸嘢都幾好食,好快俾人掃晒,但都好快fill返,新鮮熱辣,正!出面有檸檬水同洛神花茶,但洛神花好鬼甜同仲要係暖,🙅🏻♂️!所以之後叫咗杯火龍果汁,正,原汁原味!食素都飽過食肉,感覺上又健康啲,再食!題外話,因為間餐廳新,只有現金,但因為要泊車,所以問吓個staff,之後就有個大隻靚仔(唔知係唔係老細啦)好有禮貌話因為新舖,未整到卡機,但商場都可以拎佢哋嘅單去做泊車優惠!所以揸車嘅朋友唔洗擔心😀
叫左個咭嚕肉,賣相好似,食落都有少少似,幾好味!
食素都飽過食肉,感覺上又健康啲,再食!