2020-01-09 246 views
同 friend 七點半黎到,已經好多人,好彩唔洗等位。今日冇食 lunch,好肚餓,食放題最抵😎先食啲 common 嘢,叫咗煙肉蕃茄仔🍅、燒雞軟骨🐔、翠玉瓜🥒等等,我鍾意嘅燒賣都有得燒,好開心。😍 啲蔬果類燒完仲有好多水份,入口 junice,又香甜。我見人人都食茄子燒🍆,梗係唔執輸,真係好好味度!好軟好淋,配埋肉類食好夾。呢度仲有海鮮燒,海鮮就成日會食到,但海鮮燒我真係第一次。因為係自己燒,我覺得特別好食😂,食咗蝦🦐、螺🐚、帶子、仲有鮑魚仔(食多幾隻抵返晒🤩),味道鮮甜濃郁,又唔會覺得好油利。食到超級飽,下次又要skip lunch之後黎😎😎😎

食到超級飽,下次又要skip lunch之後黎😎😎😎