2023-06-09 117 views
今日有朋友生日,所以我哋就去咗呢間位於觀塘嘅💁🏻‍♀️牛站(駅)麻辣火鍋放題,至愛佢哋嘅環境濶落又坐得舒服😌。店內嘅放題價錢由$248- $328不等,最後我哋選擇咗$288(120分鐘吃到飽放題)一坐低當然選擇湯底先啦,有十款選擇😁我哋就點咗(胡椒豬肚湯鍋)材料十足,好多豬肚係鍋入面,滾一滾成個湯底都好濃郁。朋友至愛食牛肉,有美國牛肩胛片、手切封門柳、安格斯牛板腱和美國極黑和牛片,想食肉味濃郁、嫩滑、軟腍、或是有咬口既肉質都有🐂.🐂.🐂而我就當然食豬啦,西班牙豬五花片和美國豬梅肉片,賣相都幾靚,加上薄切又快熟,唔會好嚡口👍🏻。而自助區就有蔬菜、丸類、冷盤和飲品,而最特別嘅係有個台式甜品櫃,就連珍珠奶茶都可以飲到😁。重有好多火鍋配料、都可以用QR code 落單,海蝦、蜆、沙鯭魚、日本帆立貝等等..份量要幾多就點幾多,就連燒乳鴿皇都有🥰🥰!店員亦分享咗佢哋有個中午放題,無限時4小時任食,咁下次就可以約埋朋友再慢慢食,慢慢傾啦😁。