2021-08-16 110 views
白布烏冬是乜東東❓ 即刻好似白色既布咁〰️一片一片 食落口感彈牙煙韌 而且非常滑溜 雖然餐廳款式唔多 但已經有不同既食法今次就試咗沾麵同湯麵🍥🐣雞肉入沾白布烏冬 $86入沾姐係沾麵食法 用筷子唔叻既人類表示 白布烏冬太滑溜😳〰️好難夾 一開始真係要啲時間夾起😂🥢入沾既湯底相對比入熱湯酸 咁就比較開胃 濃味少少咁多🤏🏻雞肉非常滑身 好嫩〰️👶🏻🦆鴨肉入熱湯白布烏冬 $86入熱湯就好似普通湯麵咁 白布烏冬已經放咗入湯 呢款湯底鮮甜 清清淡淡咁 呢排食得多重口味 食返呢啲就可以清下🤣〰️鴨肉切得幾厚身 有口感 個人好中意鴨肉層皮 勁香😋🍤雜錦天婦羅 $68雜錦天婦羅包括:蝦2隻 • 番薯片 2-3片 • • 冬菇1件 • 茄子1件 大蝦都幾驚喜 新鮮有咬口😳番薯片我覺得有啲水 太淋〰️😌整體來講 我覺得 #白布烏冬 係食一種「治癒感」💕環境平靜 所有食物滑脫脫 好治癒〰️
今次就試咗沾麵同湯麵🍥

🐣雞肉入沾白布烏冬 $86