2018-12-27
咕嚕肉變做街頭小食你聽過未😂大鄉里嘅我就第一次聽喇😯不過想法幾好,以後想過口癮個陣都有地方食喇🤟🏻梅頭肉 $38 豚爽肉 $38套餐+$15👉🏻配薯角/炸菇 及汽水研究左個餐牌一陣先點到餐🤣叫一款肉就可以跟一隻醬同青瓜蘿蔔🙈今次叫咗招牌嘅菠蘿咕嚕醬同埋金沙蛋黃醬,個咕嚕醬偏酸一啲🤘🏻點肉食開胃實無死👍🏻初頭揀金沙蛋黃醬係滿心期待佢好似鹹蛋黃醬咁🤭點知自己搞錯咗,食落就知佢係蛋黃醬,食沙律個隻蛋黃醬😂😂金沙味道就唔見咗咕嚕肉本身都好食,佢嘅豬肉味幾香☝🏻不過最有驚喜嘅係炸菇呀🥰外層炸粉唔會太厚,菇仲係濕潤嘅,加埋鹽酥粉,最好食係佢😈酒鬼豬肉丸(+$10轉)有酒味,但肉就較乾同燶涼茶.啤 跟餐+$12轉一開頭見到竹蔗茅根.啤🤩心諗涼茶加啤酒唔知好唔好飲,點知嚟到一飲🤯啤酒味呢?!望返個餐牌就瞬間變柒頭🤣大大隻字寫明無酒精飲品!原來係涼茶扮啤酒🍻係純竹蔗茅根嚟嘅,嗯🤔你都知咩味架喇好味😍指數(5粒最高):😍😍😍
梅頭肉 $38 豚爽肉 $38
套餐+$15👉🏻配薯角/炸菇 及汽水