2021-08-17
今日約咗朋友嚟食呢間火鍋放題 其實本來我哋係諗住去食buffet嘅 不過因為book唔到嘅關係 所以就轉咗場嚟呢度打邊爐啦 之前已經食過101嘅邊爐㗎喇 知道呢一間都係佢哋開嘅 所以就想嚟試下 呢度嘅特色就係五點半可以開始食 食到佢收工 馬拉松式咁食 可以一路傾計一路食由於我哋有五個人所以佢就分咗 3 2咁坐中間放咗一塊板 可惜另外兩位朋友遲到 所以當佢哋嚟到嘅時候 我哋五點半入坐果三位已經食飽咗咁滯喇之前睇過食評 好壞參半咁 不過自己食完就覺得牛頸脊同肥牛嘅質素都可以呀 唔係咁差啫 啲蝦都好新鮮不過啲聖子就差啲啦 所以叫咗第一轉就已經冇再嗌最後飯後甜品有movenpick雪糕 都有kitkat雪條揀係比較少見嘅總括黎講 佢嘅價錢偏貴 但係勝在可以俾你五點半食到十點 如果要就唔同朋友嘅放工時間 呢度係一個唔錯嘅選擇 因為可以食住等朋友 嚟到又可以慢慢傾住偈咁一路食 唔洗食到好似同小林尊黑寡婦比賽緊咁 係爽嘅🤤