芝加哥串燒酒場 (明雲閣)

Chicago Bar And Restaurant (Ming Wan Court)
Badboy等埋朋友收工就嚟咗呢度邊食串燒邊飲啤酒邊睇世界盃😁電視夠大🤭氣氛都好好👍🏻-呢度勁多串燒可以揀,太多選擇反而搞到badboy選擇困難😂好多都想食。串燒價格平至貴都有,睇你自己想食咩啦😂而串燒有辣度可以揀,badboy揀咗中辣。哇…原來都幾辣吓😂😂😂辣到badboy要俾條脷休息吓。好似badboy咁唔算食得辣嘅人,都係唔好揀中辣喇🤭-Chicago Logo Beer$88呢款啤酒比較易入口,會有淡淡嘅菠蘿味。-KIRIN ICHIBAN Frozen Beer$82朋友揀咗原味,KIRIN之前badboy飲過覺得幾好飲,但就第一次見上面嗰舊用生啤打成的幼滑冰沙,覺得好得意😂試完愛上咗呢舊💩🤭-咁多嘢食入面badboy比較鍾意以下幾款:🇫🇷招牌燒法國鵝肝$82鍾意食鵝肝嘅朋友可以叫嚟食,badboy都係第一次串燒食法,外層脆脆地,入面入口即融😋-🧂鹽燒鮮白鱔串$58好味😋燒得幾好食,唔乾唔硬,無骨!-🧀芝士年糕$32芝士creamy得嚟唔會膩,badboy一個人啪哂兩粒都無覺得滯😋-🫘枝豆$29Badboy繼續強調唔會主動食蔬菜類嘅嘢,但朋友話好食同抵食,所以叫咗兜枝豆,有啲
Chicago Logo Beer$88
呢款啤酒比較易入口,會有淡淡嘅菠蘿味。
KIRIN ICHIBAN Frozen Beer$82
咁多嘢食入面badboy比較鍾意以下幾款:
🇫🇷招牌燒法國鵝肝$82
🧂鹽燒鮮白鱔串$58
好味😋燒得幾好食,唔乾唔硬,無骨!
🧀芝士年糕$32
🫘枝豆$29
Badboy繼續強調唔會主動食蔬菜類嘅嘢,但朋友話好食同抵食,所以叫咗兜枝豆,有啲鹽咸咸哋又真係幾好食😆食唔停手🤭。
呢度嘅嘢飲都超多選擇😂好癲,估唔到連冰啡樂都有,貪佢上面舊cream叫嚟飲🤭。