2017-10-16 348 views
見到09:00宵夜優惠,特意黎試下,每人限一碟肉類,配料任食,冇任飲。如果飲野要單叫另計。等到09:11分先可以入座。兩個人食 ,坐圓形台,範圍大,比較舒服。坐低左,首先俾左碟牛肉好地,醬料就自己去拎盤野黎自己加啦、過左陣再俾豚肉。要等多陣先上配菜。響鈴好食,系鮮炸。幾香脆其實仲有少量肉系餐單上可以叫,例如雞肉羊肉。我叫完,不過佢漏單 ,我地都冇再叫,叫左其他配料,菜類多其實呢間只因人手太少,漏單(只系肉類),比較慢,等左好耐。肚餓又唔等得既你就唔好去啦!比較少食肉類而多吃配料,都唔錯既選擇。不過都系平啦,冇任飲就感覺麻麻。如果正價計,大約248一位,雖然飲品都有任飲,但都比較少。如果中意多飲品,就唔好選擇呢間啦呢到兩個人$213總結來講 ,宵夜價錢平,但時間耐,我都系食一次就夠,如果真系想試下 ,就揀灣仔或大埔分店啦。應該好過呢間掛

等到09:11分先可以入座。
兩個人食 ,坐圓形台,範圍大,比較舒服。

響鈴好食,系鮮炸。幾香脆
其實仲有少量肉系餐單上可以叫,例如雞肉羊肉。
我叫完,不過佢漏單 ,我地都冇再叫,叫左其他配料,菜類多

其實呢間只因人手太少,
漏單(只系肉類),比較慢,等左好耐。

肚餓又唔等得既你就唔好去啦!

比較少食肉類而多吃配料,都唔錯既選擇。

不過都系平啦,冇任飲就感覺麻麻。

呢到兩個人$213

2017-10-14
Waiting Time
11 Minutes (Dine In)
$110 (Last Night Supper)
  • 炸響鈴