2021-12-08 127 views
Yoho Mall嘅聖誕裝飾好靚,影完相之後搵吓附近有咩食,就去咗佈置充滿東南亞風味嘅Chilli Lime試下。Lunch set都幾抵,有前菜、主食同飲品,仲🉑️以以優惠價order指定甜品🍮而我哋今次就點咗一個lunch set同單點泰式料理。椰汁炆牛腩飯配白飯嘅擺盤都幾大體。牛腩炆得夠林又入味,配上微酸嘅泰式椰汁湯,拌飯或者就咁飲到好開胃😋鮮蝦沙律配薄荷香茅汁辣辣地好惹味,已經剝殻嘅大蝦肉質彈牙,同椰菜絲拌勻後增添一份清新感。泰式乾炒牛河好足料又夠鑊氣👍🏼河粉炒後條條分明、牛肉大大片、炒蛋夠香口、仲有多款蔬菜,豐富之餘顏色又夠吸引。因為太飽所以🈚️叫到甜品,下次要試下先☺️

凍檸茶

因為太飽所以🈚️叫到甜品,下次要試下先☺️
凍檸茶